katalogi maszyn

URZĄDZENIA PRODUKCYJNE
Podajnik mąki AL 250-500
Zbiornik na płyny seria TK i TKD
Mieszalnik wstępny TURBO piórowy lub odśrodkowy
Mieszalnik ciągły wydajność 600 – 1000 kg/h
Mieszalnik/podajnik ciasta
Dozownik farszu PL 115 – 220
SH dystrybutor ciasta do kilku maszyn
Zespół kalibrujący
Walcarki SFL o różnych szerokościach
Walcarka SFL na dwie wstęgi ciasta 250-600mm
Formierka pierogów ravioli I cappelletti seria RCL
RA 540 formierka ravioli z dwóch wstęg ciasta
RA 120 formierka ravioli 120mm
RA 160formierka ravioli 160mm
MAC30 I MAC60 prasy do makaronu 30-60 kg/h
MAC 100 prasa do ciasta
MAC120C i 120/200 prasy do makaronu
MAC 180VR – prasa do makaronu
MAC 200VR – prasa do makaronu
MAC220VRC I MAC220VRC-300 – prasa automatyczna do makaronu
MAC300VR – prasa do makaronu
MAC600 VRC i VRL automatyczna prasa do makaronów krótkich i długich
MAC320 VRC i VRL automatyczna prasa do makaronów krótkich i długich
MAC100P – prasa laboratoryjna
Produkcja cannelloni wstępnie gotowanych
Produkcja cannelloni z jednoczesnym faszerowaniem
SERIA GR – maszyny do produkcji makaronu typu zacierka
NL600 – maszyna do zwijek i produkcji lasagne
TA600/L – 1000/L –krajalnica wstęgi ciasta
Urządzenie do produkcji spaghetti
TA600/C –1000/C – krajalnica makaronów świeżych typu wstążka
TR600-1200 układarka spaghetti na drążkach
Podajnik sit
Układarka sit
Podajniki taśmowe różne wielkości
AKCESORIA
PA30/50/100/150 – pasteryzatory kompaktowe
Pasteryzator S.C. wielopoziomowy z przesuszeniem
Pasteryzator SC na parę nasyconą i przegrzaną
schładzach z agregatem makaronu świeżego po pasteryzacji
Schładzacz wentylatorowy
CS/CR urządzenia do wstępnego gotowania/blanszowania
SVA elektryczny przegrzewacz pary
EAC suszarnie statyczne do krótkich I długich makaronów
Suszarnie tunelowe
TP100/200/300/600 przedsuszarnie termo-wibracyjne
PAKOWANIE
CA37 – kompaktowe pakowaczki do makaronów krótkich
Pakowaczka do spagetti
CVM – pakowaczki pionowe z róznymi systemami wagowymi
PL111 – naważarka do makaronów spagetti
SL600-1200 urządzenie do zdejmowania spagetti z drążków i obcinania