Oferujemy szeroką gamę maszyn do produkcji makaronu ekstrudowanego jak również makaronu walcowanego.
Wszystkie maszyny wykonane są według najnowszych standardów Unii Europejskiej spełniają najostrzejsze kryteria w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony środowiska oraz wymogów sanitarnych – norma europejska EN 45014 oraz norma polska 45014.
Wydajność maszyn od 30 do 750 kg makaronu na godzinę, technologia ekstruzji próżniowej dla wszystkich typów maszyn.
Urządzenia nietypowe przygotowane według wymogów klienta. Pojedyncze maszyny jak również pełne ciągi technologiczne łącznie z pakowaniem. Suszarnie stacjonarne kabinowe oraz tunelowe.
Możliwość skompletowania urządzeń używanych po pełnej regeneracji z półrocznym okresem gwarancji.
Serwis przedinstalacyjny, gwarancyjny oraz pogwarancyjny.
Urządzenia do produkcji pierożków typu:
– ravioli
– cappelletti
– tortellini jak również typowo polskich kształtów.
Pasteryzatory na parę suchą, przegrzaną i nasyconą oraz sterylizatory opakowań wraz z produktem.
Naszym wyłącznym dostawcą jest firma ITALPAST, której urządzenia pracują na wszystkich kontynentach.
Ponad 15% makaronu produkowanego w Polsce wykonano na naszych urządzeniach.